onsdag 29. august 2012

Kyllingwok

ble det til middag i dag. Wok er raskt og veldig godt.
 Ingredienser til to personer:

2 kyllingfileter
1/2 gul løk
1 stor gulrot
1/2 pose sukkererter
1/2 snackspaprika
2 poser wok saus med søt chili og hvitløk (se type på bildet)
4 dl ukokt hurtigris

Jeg starter alltid med å kutte opp alle grønnsakene og kjøttet.
Stek kylling og legg til side.
Ha gulrot og løk i panna og stek dette et par minutter før du har i paprika og sukkererter. Etter ytterligere et lite minutt har du i kylling og woksaus og lar dette putre et par minutter.
Server med kokt ris av ønsket type.

Dette er en utrolig delikat rett, og det er godt med smak for sausen er det virkelig kraft i. Jeg serverte wok til mine lett aldrende foreldre da de var på besøk her til påske (ja de bor 90 mil lenger sør) og det falt virkelig i smak hos dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar