søndag 19. august 2012

Hurtigpanna!

I dag hadde jeg planlagt grillings på sjøen, men været slo ikke helt til så det ble kun ei rask grillpølse på sjøturen og en hastig sammensatt hurtigrett da vi kom hjem. Improvisasjon måtte til da det ikke var handlet inn med tanke på den middagen.
Men mat ble det, og ingrediensene jeg brukte til denne retten er:

svinekjøtt (snitsel)
pastarør
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
ferdigstekt bacon fra gårsdagens bakt potet middag
1 boks fløte
gulrot
sukkererter
salt og pepper
smør

Start med å strimle kjøttet, og brun det i smør i en panne. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet til side , men behold kraften i pannen.
Sett over vann til pastaen.
Hakk hvitløk og sjalottløk og surr i pannen, og ha deretter baconrestene oppi. Hell på fløte og la dette putre litt før gulrøttene og sukkerertene has i. La det småkoke i noen få minutter.
Rett før servering har du svinekjøttet oppi igjen.
Hell av vannet på pastaen og bland i retten

Retten kan med fordel serveres med brød eller salat, men alt i alt er jeg fornøyd med dette.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar